tirsdag 9. november 2010

Japanturnè 16-26 nov 2010

Platen "Me and my piano" kom ut i Japan 29. september 2010. Coveret er designet av Astrid Ålgård og coverbildet er tatt av Monica Santos Herberg. Se hvor fint det er:)Med på tur til Japan følger Edvard Mjanger på bass, Mats Mæland Jensen på trommer og Erik Evja Eikill på gitar. Et bravoteam! Jeg synger og styrer skuta bak piano og synth. Publikum får så bli med på en rundreise i mitt univers, som er sammensatt av tonaliteter, rytmer og melodier som jeg liker. Enkelt og greit!

I Japan har jeg så en Japansk agent som har arrangert turnèen, og et Japansk selskap, Disq Dessinee, som gir ut platen min. Jeg fikk gode tilbakemeldinger på cover og musikk fra blandt annet den største plateforretningen i Tokyo, "Tower Records Shinjuku", så de vill gjøre reklamekampagne for platen. De reklamerte slik oversatt til engelsk: The big genius from North Europe....GØY!Slik er turnèen:


Nov 19   Haretara Sorani Mame Maite, Tokyo
Nov 20   Blueport, Kobe     
Nov 21   CreamHiroshima            
Nov 23   KnaveOsaka      
Nov 24   CAYTokyo

Så etter å ha drømt om å gi ut musikken min så lenge jeg kan huske, er det likevel skummelt. Vertfall når det er i Japan, og attpåtil at jeg har reiseskrekk (ikke for å være i flyet, men for å komme for sent til avgangstiden). Men mest av alt gleder jeg meg så mye at jeg vil hyle og hoppe og le. Men da kan jeg miste stemmen, så derfor bare jubler jeg inni meg. JUHU! 

2 kommentarer:

 1. så fikk eg være første til å komentere bloggen din.. ;) detta blir kjekt å følge med på når du reiser avgårde til japan.. :)

  klem fra din kjære nabo i leilighet 1.. :)

  SvarSlett
 2. Lykke til, Hanne! Det er kjempegøy at du nå får til det du drømmer om i stedet for å drømme om det du kan få til. Fantastisk, rett og slett. Stå på videre!

  SvarSlett